[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSDE s-a ales cu 103 primari în urma a două tururi: Ion Sula: „Este un rezultat care ne onorează și ne motivează”
20 Noiembrie

Partidul Social Democrat European (PSDE), în cele două tururi ale alegerilor locale, a obținut 103 mandate de primar în localitățile țării, ceea ce reprezintă 11,51% din total.

„Adresăm cele mai calde felicitări celor 30 de primari social-democrați care au câștigat mandatul în cel de-al doilea tur de scrutin.

Este o dovadă în plus că aleșii PSDE se bucură de încrederea și respectul cetățenilor pentru competență, responsabilitate și spiritul gospodăresc de care dau dovadă.

Suntem a treia forță politică din Republica Moldova, conform numărului de primari și consilieri raionali. Este un rezultat care ne onorează și ne motivează în același timp să muncim și mai mult pentru oameni” – a declarat Ion Sula, liderul PSDE.

De asemenea, președintele partidului a mulțumit tuturor alegătorilor care și-au dat votul pentru social-democrații europeni. „Promitem să nu dezamăgim. Suntem siguri că prezența largă a social-democraților în administrația publică locală va contribui la dezvoltarea și prosperarea localităților noastre, în beneficiul oamenilor!”, a conchis el.

Inapoi la arhiva noutaților