[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSDE atenționează asupra încălcărilor comise de guvernarea PAS în campania electorală
23 Octombrie

Guvernarea PAS folosește în mod brutal resursele administrative în scopuri electorale, mai mult, șantajează și face presiuni nu doar asupra oponenților politici, ci și asupra tuturor cetățenilor. Mai grav este că folosește în interesul propriilor ambiții politice nu doar banii statului, ci și fondurile alocate de partenerii noștri din vest, inclusiv cele acordate de Guvernul României, a declarat într-o înregistrare video președintele PSDE, Ion Sula.

Potrivit liderului social-democrat, săptămâna trecută, ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a mers în satul Sărata Galbenă, Hâncești, la o întâlnire electorală, la care le-a repetat în mod insistent localnicilor că, dacă nu vor vota pentru PAS, satul lor nu va primi niciun ban pentru dezvoltare.

De menționat că, actualul primar din Sărata Galbenă, Mihail Lozovoi,  a avut 3 mandate consecutiv și candidează din nou din partea PSDE, partid care promovează integrarea europeană și este membru al marii familii social-democrate europene, al doilea după mărime grup politic în Parlamentul European. Astăzi, social-democrații conduc guverne în 10 țări  UE și sunt reprezentați de 8 comisari europeni.

„ Să înțelegem că după ce colegul nostru va învinge, oamenii din Sărata Galbenă vor fi incluși în lista neagră de către guvernarea PAS? Cu ce drept își atribuie PAS banii colectați din taxe și impozite de la toți cetățenii și fondurile acordate pentru dezvoltare de către partenerii noștri? De când finanțarea proiectelor depinde de culoarea politică și nu de calitatea și importanța acestora? Ce fel de alegeri libere sunt acestea, dacă cetățenii sunt amenințați și șantajați deschis de către membrii Guvernului și Președintele însuși?”, menționează Ion Sula.

Politicianul atrage atenția instituțiilor statului, care au menirea să monitorizeze alegerile  dar și tuturor partenerilor străini, că toate aceste acțiuni sunt infracțiuni care se pedepsesc conform legii.

Inapoi la arhiva noutaților