[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSDE a lansat campania ”Oamenii PSDE”: Ne mândrim cu ei!
23 Martie

Partidul Social Democrat European (PSDE) a lansat campania „OAMENII PSDE”, în cadrul căreia va prezenta publicului larg membrii echipei formațiunii – oameni care sunt apreciați de cetățeni pentru faptele lor, informează CURENTUL.

„Cea mai mare bogăție a Partidului Social Democrat European sunt OAMENII săi: oameni profesioniști, responsabili, cu experiență și mult spirit gospodăresc, care muncesc zi de zi cu dăruire pentru binele țării și al cetățenilor.

Ne mândrim cu OAMENII PSDE și ne mândrim cu aleșii locali ai PSDE!”, se spune în mesajul conducerii formațiunii.

Primul protagonist al acestei campanii este Ion Plămădeală, Primarul satului Izbiște, din raionul Criuleni. Pe parcursul celor trei mandate de Primar, a reușit să realizeze mai multe lucruri frumoase în localitatea pe care o conduce: proiecte de eficientă energetică la grădiniță, gimnaziu și Primărie, construcția Oficiului Medicilor de Familie, 19 km de apeduct și canalizare, 3,6 km de drum asfaltat, porțiuni de drum betonate (2,5 mln. Lei), reparația drumului spre școală, grădiniță și biserică.

„Acum preocuparea de bază a Primarului este achiziționarea unui tractor și a tehnicii necesare pentru întreținerea și amenajarea teritoriului.

Așa sunt Primarii PSDE: muncitori și cu inițiativă! Pentru ei FAPTELE VORBESC! Lucrurile bune trebuie să continue! Mult spor în continuare, dle Primar Ion Plămădeală!” – a mai comunicat PSDE.

Inapoi la arhiva noutaților