[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSDE a depus dosarul de înregistrare în calitate de concurent electoral la alegerile locale din Chișinău
19 Septembrie

Partidul Social Democrat European a depus dosarul de înregistrare în calitate de concurent electoral la alegerile locale generale din municipiul Chișinău. Reprezentanții PSDE au prezentat Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău listele candidaților, atât pentru funcția de primar primar general, cât și pentru Consiliul Municipal Chișinău.

Vicepreședintele PSDE, Vadim Brînzaniuc, candidatul formațiunii pentru funcția de primar al Capitalei, a venit personal la Consiliul Electoral de Circumscripție, în această dimineață, însoțit de câțiva colegi de partid, care se regăsesc în lista candidaților pentru posturile de consilieri municipali. El a menționat că va lupta pentru victorie și că echipa sa este formată din oameni profesioniști, care cunosc în detalii problemele municipalității și vin cu un șir de măsuri practice pentru a le soluționa.

Ulterior, instituția electorală urmează să verifice dosarele și să decidă în privința înregistrării oficiale în cursă.

Vadim Brînzaniuc are o vastă experiență în cadrul administrației publice locale, de aproximativ 20 de ani. A deținut mai multe funcții în cadrul Primăriei Chișinău, inclusiv postul de pretor al sectorului Buiucani, perioadă în care și și-a demonstrat calitățile de bun administrator. Între timp a activat și în cadrul administrației municipale din București, în calitate de consilier la Primăria sectorului 4, unde a participat nemijlocit la implementarea unor proiecte importante de infrastructură. A revenit la Chișinău în toamna anului 2022, iar la scurt timp, a fost ales vicepreședinte al Partidului Social Democrat European și președintele organizației municipale a PSDE.

Vadim Brînzaniuc are 40 de ani, este căsătorit și are doi copii.

Inapoi la arhiva noutaților