[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSD România, principalul susținător al Republicii Moldova pe calea integrării europene
4 Octombrie

Social-democrații europeni au demonstrat încă o dată că sunt alături de Republica Moldova pe calea integrării europene. Astăzi, de la tribuna Parlamentului European, eurodeputatul PSD România, Victor Negrescu, membru în Comisia pentru Bugete a Legislativului de la Bruxelles, a solicitat începerea rapidă a negocierilor de aderare la Uniunea Europeană pentru Republica Moldova și susținerea financiară de către UE a proiectelor de interconectare dintre Republica Moldova și România.

 „Îi mulțumim colegului și prietenul nostru Victor Negrescu, deputat în Parlamentul European din partea PSD România, pentru efortul său de a susține Republica Moldova și aspirațiile noastre de integrare europeană.

 PSDE a purtat, în ultima perioadă, nenumărate discuții despre susținerea Republicii Moldova la nivel european și ne bucurăm că eforturile noastre nu au fost în zadar. PSDE reiterează că viitorul Republicii Moldova este în marea familie europeană.

Este și o dovadă a faptului că parteneriatul dintre PSDE din Republica Moldova și PSD din România nu este doar o chestiune formală, ci, pe lângă faptul că ne asigură o relație strânsă și extrem de avantajoasă cu România, mai reprezintă și o punte importantă de legătură cu factorii de decizie de la Bruxelles.

 Precizăm că europarlamentarul Victor Negrescu este și vicepreședinte al PES, cel de-al doilea grup ca mărime din Parlamentul European, din care face parte și PSDE din Republica Moldova”, menționează formațiunea într-un comunicat de presă.

4.10

Inapoi la arhiva noutaților