[ X ]
[ X ]
[ X ]
Proiectul național Clubul „Vârsta de Aur”, lansat de Partidul „ȘOR”, a celebrat 3 ani de la lansare
20 August

Cel mai iubit și îndrăgit eveniment în rândul seniorilor din întreaga țară, Clubul „Vârsta de Aur”, a celebrat trei ani de la lansare. Frumoasa aniversare a fost marcată în cel mai mare parc de distracții din întreaga țară, „OrheiLand”, transmite CURENTUL.

Mai mulți artiști îndrăgiți, printre care formația „Noroc” și Metodie Bujor au încântat publicul de pe scena de la „OrheiLand”, seniorii s-au distrat și au dansat ore întregi, sub acordurile muzicii îndrăgite, în pofida ploii.

Tot în cadrul evenimentului, un cuplu care a împlinit 65 de ani de la căsătorie a fost omagiat în prezența a mii de seniori, care i-au aplaudat și le-au dorit mulți ani înainte, nu înainte de a striga „AMAR la TINERI”.

Cu cuvinte de felicitare în fața seniorilor au venit vicepreședinții Partidului Politic „ȘOR”, Reghina Apostolova și Marina Tauber, care le-au dorit celor prezenți sănătate, fericire și mulți ani alături de Clubul „Vârsta de Aur”.

Seniorii au fost serviți cu apă și înghețată, totul fiind gratuit. Ei afirmă că țin foarte mult la acest eveniment și așteaptă cu nerăbdare fiecare ediție a Clubului ”Vârsta de Aur” din localitatea lor.

„Am venit aici tocmai de la Drochia. Îmi place foarte mult. În cadrul Clubului avem ocazia să întâlnim semeni de vârsta noastră, alături de care ne petrecem timpul destul de frumos și bine”, a declarat o femeie.

„Suntem deja în vârstă și rudele au cam uitat de noi. Dar iată că grație acestui proiect, inițiat de Partidul „ȘOR”, viața noastră a luat o altă întorsătură. Mergem în fiecare duminică în raion și ne veselim alături de alți colegi de ai noștri”, a spus și un bărbat din Edineț.

„Mulțumim organizatorilor și, în mod special, președintelui Ilan Șor pentru acest cadou frumos. Este atât de vesel și frumos la „Vârsta de Aur”. Venim de fiecare dată cu plăcere, ne distrăm până târziu”, ne-a mărturisit o femeie din Cahul.

Amintim că „Vârsta de Aur”, este un proiect inițiat și realizat de Partidul Politic „ȘOR”. Clubul este prezent și se desfășoară în fiecare raion din țară. Aici, seniorii cântă și dansează și își petrec timpul util și frumos. Clubul se desfășoară în fiecare zi de sâmbătă și duminică. Proiectul este implementat la inițiativa președintelui formațiunii, Ilan Șor, care în acest sens demonstrează că acest segment al populației este important pentru Moldova și trebuie susținut prin cât mai multe măsuri sociale.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților