[ X ]
[ X ]
[ X ]
Proiectul la care lucrează conducerea raionului Ialoveni: Va fi unic în R. Moldova!
19 Aprilie

Președintele raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu  a spus, în cadrul unui interviu acordat pentru CURENTUL, că la moment lucrează asupra unui proiect ce va  fi unic în R. Moldova.

„La moment finalizăm reparația capitală a centrului raional de expoziție care va fi unic în Republica Moldova. Cu ajutorul domnului Petru Costin, colecționar și proprietar al mai multor colecții de arta ce au intrat în Cartea Recordurilor, vom amenaja în orașul Ialoveni acest centru ce va fi cartea de vizită nu doar a raionului ,dar și a Republicii Moldova”, spune Dimitriu.

Întrebat ce are raionul deosebit, el a spus că, nu a mai întâlnit oameni mai devotați cauzei naționale decât cei din Ialoveni.

„Deci, exercit cu cea mai mare plăcere și cu dragoste funcția de președinte. Voi depune eforturi maxime pentru dezvoltarea lui. Avem locuri frumoase în fiecare localitate, dar cărțile de vizită sunt vinăriile din Mileștii Mici, Puhoi, Bardar, Ialoveni, complexul turistic Costești, zoo ferma Bardar, întreprinderea Monicol din Nimoreni, fabrica Sandriliona, Ialoveni si multe alte întreprinderi care se dezvoltă în raion și care sunt atracție pentru turiștii din țară și de peste hotare”, a precizat alesul local.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților