[ X ]
[ X ]
[ X ]
Proiect CURENTUL: Primul decret semnat de Andrei Năstase în calitate de Președinte al R. Moldova? Iată-l!
6 Octombrie

Andrei Năstase candidat la funcția de Președinte al R. Moldova din partea Partidul Politic  „Platforma Demnitate și Adevăr”  din Moldova, s-a lăsat provocat de portalul nostru și ne-a răspuns la cele trei întrebări pe care i le-am adresat.

Astfel, aflăm că pentru Andrei Năstase, funcția de Președinte al R. Moldova înseamnă: „Pentru mine, funcția de Președinte al R. Moldova înseamnă, în condițiile unui stat captiv, cu economie, justiție și media monopolizate, un mijloc util de remediere a stării deplorabile în care a ajuns cetățenii țarii, prin consolidarea acestora în jurul instituției prezidențiale și a ideii de stat de drept, prin eforturi susținute de scoatere din captivitate și a celorlalte instituții, media, justiția și procurorul general fiind de prioritate zero”.

Primul decret pe care care-l va semna dacă va ajunge Președinte al R. Moldova, va fi: „Dacă voi deveni Președinte al R. Moldova, primul decret pe care-l voi semna va fi cu siguranță unul în  interesul întregului popor, poate fi chiar cel cu privire la declanșarea referendumului vizavi de recuperarea miliardelor furate de la hoți și complicii lor, nu de la cetățeni”.

Din echipa lui Andrei Năstase, în calitate de șef al statului, vor face parte următoarele persoane: „Din echipa mea, în calitate de șef al statului, vor face parte oameni integri, profesioniști, curajoși, de acasă și din diaspora, care și-au demonstrat calitățile atât în domeniile lor de activitate, cât și în lupta cu actualul regim cleptocratic și regimul comunist ce l-a precedat.

În mod obligatoriu vor face parte și specialiști străini de talie europeană și mondială în materie de reforme în  economie,  învățământ, medicină, agricultură, justiției, dar și în domeniul combaterii corupției, protecționismului, a crimei organizate, specialiști în  domeniul recuperării banilor furați de la contribuabilii moldoveni, europeni sau americani”.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților