[ X ]
[ X ]
[ X ]
Proiect CURENTUL: Primul Decret semnat de Artur Croitor dacă ajunge Președinte, va fi despre un nou Referendum! Detalii!
27 Septembrie

Artur Croitor, candidat independent la funcția de Președinte al R. Moldova a răspuns la provocarea portalului nostru și ne-a răspuns la cele trei întrebări pe care i le-am adresat.

Astfel, aflăm că pentru Artur Croitor, funcția de Președinte al R. Moldova înseamnă: „Pentru mine, funcția de Președinte al R. Moldova înseamnă un instrument pentru reforme, care vor duce Moldova spre prosperare şi nivelul de trai înalt ai cetăţenilor”.

Primul decret pe care care-l va semna dacă va ajunge Președinte al R. Moldova, va fi: „Iniţierea referendumului republican cu privire la împuternicirile Președintelui statului, astfel ca să începem reformele cât mai curând și să compensăm cei 25 ani de degradare și dezbinare”.

Din echipa lui Artur Croitor, în calitate de șef al statului, vor face parte următoarele persoane: “CETĂŢENII Republicii Moldova care iubesc Ţara şi doresc să participe activ în reforme pentru implementarea Planului de Socio-Economică Dezvoltare a Moldovei!”.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților