[ X ]
[ X ]
[ X ]
Produsele „Franzeluța” apreciate la Expoziția „Republica Moldova Prezintă” desfășurată la Iași
20 Noiembrie

Combinatul de panificaţie Franzeluţa S.A a participat în acest weekend la Expoziţia „Republica Moldova Prezintă”, desfăşurată la Iaşi, România, alături de alte 70 de companii din ţara noastră, transmite CURENTUL.

Pe parcursul celor trei zile de expoziţie, cei care au vizitat standul Franzeluţa au avut parte de degustaţii şi prezentări de produse. Potrivit reprezentanţilor combinatului, oamenii au rămas încântaţi de pâinea de secară marca Franzeluţa şi au apreciat la cel mai înalt nivel, atât calitatea, cât şi gustul acestora.

„Şi produsele noi s-au bucurat de mare succes, iar acest lucru nu are decât să ne bucure şi să ne motiveze să fim mereu la înălţime”, menționează Franzeluța SA.

În cadrul evenimentului a fost organizat si un forum economic „Excelenţă în Business”, la care au participat agenţii economici din ambele state. Scopul evenimentului este de a sprijini şi facilita relaţiile comerciale dintre producători din Republica Moldova şi partenerii de afaceri din România, precum şi identificarea potenţialilor investitori români.

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chicu, a apreciat organizarea acestui eveniment, menţionând că produsele moldoveneşti sunt apreciate pe piaţa din Iaşi, iar producătorii din ţara noastră au toate şansele să cucerească consumatorul român, datorită calităţii produselor şi preţului accesibil.

Expoziţia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi, Camera Bilaterală de Comerţ şi Industrie Republica Moldova – România, Tehnopolis Iaşi, Palas Mall Iaşi şi Proiectul EEN.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților