[ X ]
[ X ]
[ X ]
Producţie muzicală de la Sunstroke Project! Videoclipul a fost filmat la Odesa!
20 Aprilie

Trupa Sunstroke Project a lansat noua producţie muzicală intitulată „БЕЛОЕ”. Mai mult, piesa diferă de celelalte, fiind o odă a iubirii, iar videoclipul a fost filmat la Odessa, informează CURENTUL.

„Aleargă, privește, simte, bucură-te, inspiră-te. Aceasta este cea mai emoționantă lucrare din istoria trupei noastre”, au spus ei, pe Facebook.

Totodată, în descrierea clipului pe Youtube se menţionează că piesa a fost creată în aprilie 2020. Această piesă diferă brusc de muzica dinamică obișnuită a proiectului Sunstroke. Autorul textului și muzicii – Sergiu Ialovițchi, care este și vocalistul formației, a scris un demo în câteva ore, care a fost destinat să vadă lumina zilei, un an mai târziu. Piesa este un suflet, o revelație care a umplut liniile și a format notele în muzică.

La fel, videoclipul s-a născut spontan. A fost filmat la Odesa de un tânăr, dar foarte talentat Oleg Oz. Muzica ca fir de legătură a două inimi iubitoare. Saxofonul romantic devine parte a universului cuplului de pe ecran. Marea, pescărușii, străzile pitorești din Odessa și ochii iubitori – toate acestea reflectă profunzimea sensului inerent piesei – „Белое”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților