[ X ]
[ X ]
[ X ]
Producători locali, inițiative sociale și asociații obștești își dau întâlnire la IarmarEco 2020 la Ialoveni. Detalii
17 Octombrie

Caravana IarmarEco 2020 merge la Ialoveni pe 18 octombrie! În parcul Sfatul Țării din oraș, între ora 11:00 și 17:00, vă vor da întâlnire peste 50 de producători locali, inițiative sociale și asociații obștești.

La standurile lor veți găsi produse alimentare naturale, produse meșteșugărești, consultanță gratuită în agricultura ecologică, informații despre problema deșeurilor, dar și alte informații din domeniul ecologiei și antreprenoriatului social.

„Caravana IarmaEco 2020 își găsește ultima oprire pentru anul acesta în fosta capitală a tineretului: Ialoveni. Va așteptăm cu drag să descoperiți produse eco, locale, crescute cu grija de oameni responsabili și cu inima mare”, spune Melania Pitușcan, asistent coordonator Caravana IarmarEco.

În cadrul evenimentului vor fi organizate mici concursuri și o tombolă cu premii, degustări, ateliere și workshopuri pentru toate vârstele. Totodată puteți aduce deșeurile electronice, bateriile uzate și plasticul de tip 2,5 și peliculă ldpe (tipul4), dar și cărțile pe care le-ați citit pentru a le dărui și a primi altele în schimb. Și pentru ca să rămâneți cu amintiri frumoase, va fi amenajată o zonă pentru fotografii.

Pentru siguranța tuturor, vor fi respectate regulile de securitate, fiecare expozant va primi câte o mască reutilizabilă și va fi monitorizat fluxul de vizitatori și va fi oferit dezinfectant.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților