[ X ]
[ X ]
[ X ]
Producători de fructe din Moldova participă la Expoziția Internațională „Prodexpo” de la Minsk
23 Octombrie

Cinci companii producătoare și exportatoare de fructe, membre ale Asociației „Moldova Fruct”, participă în perioada 23 – 26 octombrie curent la Expoziția Internațională „Prodexpo”, de la Minsk, Belarus, transmite CURENTUL.

Acestea vor expune în fata vizitatorilor mere, struguri și prune proaspete, precum și produse procesate: prune uscate, sucuri, gemuri, conserve din legume, fructe și pomușoare congelate.

În urma participării la Prodexpo, companiile își propun să fortifice relațiile cu actualii parteneri și să identifice noi cumpărători.

Participarea producătorilor și exportatorilor din țara noastră la „Prodexpo”este posibilă grație parteneriatului Asociației cu „Aquapack Industrial” Ltd – producător de ambalaje din carton din Belarus.

Expoziția „Prodexpo”, se organizează la Minsk de 24 de ani și este cea mai importantă expoziție specializată în industria alimentară din Belarus. Anul acesta, evenimentul se desfășoară sub sloganul “Aroma Succesului” și întrunește zeci de producători din Rusia, Belarus, Armenia, Polonia, Letonia și Grecia.

Țara noastră este reprezentantă în cadrul acestei expoziții deja al treilea an, prin Asociația „Moldova Fruct”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților