[ X ]
[ X ]
[ X ]
Procesul de optimizare SEO este decisiv pentru proprietarii de website-uri, care doresc să facă o afacere online de succes!
4 Aprilie

Procesul de optimizare SEO este decisiv pentru proprietarii de website-uri, care doresc să facă o afacere online de succes. De această părere sunt specialiștii de la SEO STUDIO.

Ce este un audit SEO?

Un audit SEO reprezintă analiza unui site web pentru a asigura procesul de optimizare în motoarele de căutare. Reprezintă un proces complex prin verificarea integră a elementelor precum analiza cuvintelor-cheie, analiza avantajelor competitive a website-ului și concurenței sale cu celelalte website-uri. Toate acestea sunt realizate în cadrul unui audit. Astfel un audit detailat poate fi realizat de un consultat sau un analist SEO cu experiență în domeniul dat.

Optimizarea site-urilor în motoarele de căutare reprezintă o modalitate unică de a utiliza plasarea cuvintelor-cheie și de a realiza strategii efective pentru a mări rating-ul și a ridica poziționarea unui website în cele mai populare motoare de căutare precum GOOGLE, YANDEX, Bing.

Prin efectuarea unui audit SEO se optimizează poziția site-ului în lista de rezultate a motorului de căutare. Fără un audit, un proprietar de website, este pe cale de risc, deoarece nu cunoaște punctele slabe care ar putea compromite topul rezultatelor.

Care sunt etapele de analiză a site-ului privind uzabilitatea website-ului?

– Se analizează designul site-ului

– Se analizează publicul țintă a website-ului

– Se identifică erorile, greșelile mecanice realizate de utilizatori

– Se verifică lucrul formularelor(formarea comenzii, feedback-ului etc.)

– Se analizează comoditatea de navigare

– Se monitorizează avantajele și dezavantajele competitive a concurenților

– Se formează o listă de recomandări pentru website

După un asemenea audit, adaptările SEO conduc spre venituri mai mare, datorită traficului mărit ,a conversiei mai mare de clienți și o poziționare mai favorabilă în motorul de căutare.

Utilitatea conținutului și a informațiilor relevante de pe un site sunt, de asemenea, analizate într-un audit SEO. Sugestiile primite de un expert în audit, facilitează lucrul webmasterilor le vine mai ușor să descopere zonele care un nevoie de schimbări.

Optimizarea SEO nu are numai scopul de a poziționa website-ul printre cele mai bune, ci și a face brand-ul mai bun, mai puternic și mai popular.

Popularitatea unui website depinde și de un SEO content unic. Pentru proprietarul unui website este dificil de utilizat într-un text cantitatea necesară de cuvinte cheie, pentru ca în același timp să poată reda esența și sa nu-și piardă firul logic.

SEO STUDIO vă asigură content unic, atenția vizitatorilor, fidelitatea utilizatorilor și simpatia motoarelor de căutare.

Pentru a beneficia de toate aceste servicii, contactați SEO STUDIO la:

+(373) 60905555

info@seostudio.md

Inapoi la arhiva noutaților