[ X ]
[ X ]
[ X ]
Problema traficului și consumului de droguri în Chișinău, examinată în cadrul unor dezbateri la Primărie
31 Octombrie

Fracțiunea consilierilor socialiști din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) organizează o dezbatere pe tema situației traficului și consumului ilicit de droguri în mun. Chișinău, transmite CURENTUL.

Potrivit consilierului municipal Victor Poleacov, în cadrul dezbaterilor, se vor examina viziunile administrației publice locale, cât și a ONG-urilor, dar și se va asculta opiniile reprezentanților din mai multe domenii de specialitate.

„Vom avea 4 blocuri de discuție: Viziunea APL și organele de resort privind problema dată, viziunea ONG-urilor de profil, runda de discuții și întrebări, sumarea discuțiilor și inițiativa de aprobare a Planului de măsuri și includerea în bugetul municipal a acestuia”, a spus Victor Poleacov.

Deputatul socialist, Vladimir Odnostalco, a menționat că și în cadrul Comisiei parlamentare sănătate și familie se fac asemenea întruniri.

„În cadrul ședințelor, am decis să facem un Plan republican pe baza acestei probleme și să trimitem în administrații în speranța că acest regulament va funcționa și se conlucra și cu societatea civilă și ONG-urile. Astăzi avem finanțe în bugetul municipal din cadrul diverselor direcții pentru asemenea program”, a spus Vladimir Odnostalco.

În cadrul discuțiilor, au fost prezentate cifrele privind flagelul traficului și consumului de droguri în cadrul rapoartelor și prezentărilor reprezentanților instituțiilor de profil.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților