[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Pro Moldova” propune interzicerea prin lege a privatizării „SanFarm-Prim”
16 Iulie

Grupul parlamentar „Pro Moldova” a înregistrat o inițiativă legislativă care prevede interzicerea prin lege de scoatere la privatizare a depozitului farmaceutic „SanFarm-Prim”, transmite CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, deputatul Ruxanda Glavan a menționat că, societatea a fost scoasă la licitație, dar Guvernul s-a răzgândit ulterior.

„În plină pandemie, Guvernul a decis scoaterea la privatizare a acțiunilor pe care le deține asupra SA „SanFarm-Prim”. Pe parcursul pandemiei am văzut că toate ajutoarele recepționate au fost redirecționate către acest depozit și a implicat societatea în toate distribuirile făcute ulterior. Ieri, Guvernul a anulat propria decizie și a scos din lista bunurilor pasibile privatizării. Considerăm că, este o decizie de moment și pentru a evita orice guvernare să scoată la privatizare depozitul farmaceutic, credem că prin lege trebuie interzisă joacă scoaterii la privatizare. Am înregistrat în acest sens o inițiativă legislativă. Sperăm că deputații vor susține inițiativa”, a spus Ruxanda Glavan.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților