[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Prizoniera” – noua piesă a trupei Akord: Am luat în prizonierat o fată frumoasă cu voce deosebită…
29 Octombrie

Pe final de toamnă, Trupa AKORD lansează încă o producție muzicală – «??????????». Piesa radiofonică și hitoasă conține vocea unei interprete din industria muzicală, identitatea căreia băieții nu vor s-o divulge. Noua realizare AKORD este un efort creativ de echipă: producția aparține lui Eugen Doibani, mixată de Sergiu Teacă, textul este scris de lurie Bădicu, iar melodia de Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Iurie Bădicu, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat, solistul trupei, Eduard Malareu a declarat: „Luând în prizonierat o fată frumoasă cu voce deosebită, sensibilă și puternică în același timp, am presupus că interpreta misterioasă va reuși să fugă de la noi, dar nu se știe, posibil și să rămână pentru a realiza un duet oficial”.

La fel, se mai menționează că echipei AKORD îi reușește bine în ultima perioadă de timp, băieții se bucură de popularitatea crescândă a trupei și lansează HIT după HIT.

„??????????” este deja a 5-ea piesă produsă și lansată pe parcursul acestui an.

„Sigur că trăim nu cel mai fericit an muzical din viața noastră, 2020 fiind un an de pandemie, cu griji și pierderi, dar, oricum nu trebuie să lăsam mâinile în jos. Este important să gândim pozitiv, să credem și să nu cădem în prizonieratul deznădejdii. În calitatea noastră de artiști unicul prizonierat care am putea să-l acceptăm ar fi – cel al muzicii” – a remarcat Igor Sîrbu.

„Prizoniera” este o poveste de iubire, trăită intens de el și ea, unde se încearcă un nou început prin despletirea pasiunilor firești ale îndrăgostiților de conjunctura durerii trecătoare. Ploaia și muzica îl ajută pe eroul de altă dată să înțeleagă că a greșit: “…Coboară geamul și ploaia-mi lasă urme pe cravată. Oare ce crede acum, ce zice, a mea iubită fată…?”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților