[ X ]
[ X ]
[ X ]
Prioritățile Primăriei Orhei pentru 2017
1 Martie

Partidul Șor și fracțiunea „Pentru Orhei” au prezentat care sunt prioritățile conducerii Primăriei Orhei pentru dezvoltarea orașului în 2017, transmite CURENTUL.

Președintele fracțiunii „Pentru Orhei”, Pavel Verejan, a spus că eforturile Partidului și fracțiunii se vor axa pe punerea în aplicare a programului electoral.

„Vom realiza tot ce ne-am propus pentru acest an și anume:

Dezvoltarea infrastructurii Orheiului și în continuare. Vom structura și reorganiza capital mai multe străzi – Vasile Mahu, Vasile Lupu, Gheorghe Asachi, Ciprian Porumbescu, Renașterii Naționale, Sportivilor, Junimii, Doina și Ion Aldea Teodorovici, etc.. Avem în plan să procurăm propriul utilaj de producere a pavajelor pentru trotuare. Centrul orașului va fi reconstruit – restaurarea străzilor, fațadelor clădirilor, crearea zonelor verzi, străzi pietonale, etc.. De asemenea, tindem să reconstruim lacul orășenesc pentru a deveni o zonă de agrement.

Vom mai deschide magazine sociale. De asemenea, ne vom asuma o parte din cheltuieli în grădinițe, vom asigura achitarea serviciilor comunale pentru persoanele nevoiașe. Ne vom strădui să alimentăm copiii cu produse proaspete și sănătoase. Vom face controale în alimentație.

Primarul Ilan Șor, împreună cu conducerea echipei de fotbal „Milsami Orhei”, au decis crearea unei Academii de fotbal „Milsami”. Copiii și tinerii vor practica sportul, vor deprinde abilități de bază profesionale pe cele 3 terenuri de fotbal amenajate, dar și în auditoriile speciale.

Vom transforma parcul Ivanos într-o scenă în aer liber pentru desfășurarea mai multor concerte, festivaluri, concursuri.

De asemenea, ne propunem să lansăm propria televiziune – Orhei TV, unde vor fi redate noutăți din oraș”, a spus Pavel Verejan.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților