[ X ]
[ X ]
[ X ]
Prins în flagrant de polițiști în timp ce a sustras un portmoneu de la o tânără. Bărbatul anterior a mai comis asemenea infracțiuni
3 Mai

Ofițerii de investigație a Secției combatere infracțiuni în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție de comun cu polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani, în timpul desfășurării activităților de prevenire a furturilor din buzunare pe teritoriul Pieții Centrale, în flagrant delict au reținut un individ, care a sustras un portmoneu de la o tânără, transmite CURENTUL.

Ieri 02 mai, în timp ce tânăra de 24 ani, se afla la Piața Centrală, a fost deposedată de portmoneul cu bunuri personale, actele identitate, mijloace bănești în sumă de 2 000 lei și 180 euro. Individul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 52 ani, domiciliat în r. Orhei, anterior judecat pentru infracțiuni similare. În cadrul acțiunilor procesual penale și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că a recurs la acest gest din lipsa mijloacelor financiare.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău și cercetat penal pentru pungășie, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Cristina Parfeni

foto-03.05

Inapoi la arhiva noutaților