[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primul ultra trail din R. Moldova va starta în mai puțin de 24 de ore! Participă alergători din 6 țări
28 Iunie

În mai puțin de 24 ore va începe prima competiție oficială „Ultra Trail 2019 VOLVO ULTRA TRAIL”, în preajma Vinăriei Poiana. În cadrul competiției din 29 iunie vor fi organizate trei probe: Ultra, Maraton și Cross, vor participa peste 400 de sportivi din șase țări, inclusiv SUA, Germania, Italia, Portugalia Bulgaria și România, transmite CURENTUL.

Cele trei starturi vor avea loc de pe teritoriul Vinăriei Poiana și vor începe la ora 6:00 – pentru proba Ultra, 8:00 – Maraton și 9:00 – pentru Cross. Sportivii vor putea concura pe trei distanțe: 10 km cu o diferență pozitivă de nivel de sub 300 de metri, circa 40 km cu o diferență de nivel de sub 1500 de metri și distanța de ultra de peste 60 km cu o diferență de nivel de peste 2000 de metri.

Potrivit organizatorilor va fi amenajată o zonă kinetto – terapeutică și o zonă de hidratare pentru sportivi, iar în timpul alergărilor pe traseu aceștia vor fi supravegheați de voluntarii de la Meteora și specialiștii KinetoTerra – Centru de recuperare medicală.

La sfârșitul competiției sportivii vor participa la tombola tradițională organizată de partenerii Garmin Moldova, 21 K Sports, Relaxa Aromatherapy.

Pe durata competiției va fi deschis un orășel sportiv unde rudele și prietenii sportivilor vor asculta muzică, vor gusta din bucatele tradiționale și vinurile moldovenești.

Competițiile RunMoldova din anul 2019 sunt organizate cu suportul Partenerilor Generali – Volvo Cars Moldova, ww.suedzucker.md, Medpark International Hospital, în parteneriat cu Ministerul Educației Culturii și Cercetării și Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților