[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primele solicitări ale primarului Chișinăului: „Iarna e aproape și-mi doresc să nu ne ia prin surprindere”
13 Noiembrie

Ion Ceban, noul primar general al municipiului Chișinău, a avut astăzi prima ședință cu șefii subdiviziunilor structurale din municipalitate. Edilul le-a spus că, începând cu ziua de astăzi, au mult de muncit împreună, informează CURENTUL.

„Cum am spus și la ședința cu echipa aparatului Primăriei, vreau să muncim eficient. Eu mizez pe responsabilitatea, dedicația, bunăvoința, experiența și cunoștințele Dvs.. Cu foarte mulți dintre Dvs. ne cunoaștem nu de o zi și sper că toate lucrurile pe care le vom face, de azi încolo, vor fi doar în beneficiul locuitorilor și Chișinăului. Vreau să vă rog pe fiecare dintre Dvs., până vom relua tradițional ședințele luni, să pregătiți o scurtă notă, în care să fixați câteva lucruri: obiectivele instituției pe care o conduceți, prioritățile, dar și indicatorii de performanță pe care trebuie să îi atingem, principalele probleme cu care vă confruntați, planurile operaționale până la sfârșitul anului de gestiune și ideile pentru anul viitor”, a spus primarul.

Ion Ceban a reiterat că a venit în funcția de primar cu un program concret și obiective clare. „Și sunt deschis pentru orice altă idee bună, ca să le implementăm împreună. Vă rog foarte mult ca nota această scurtă să fie făcută până luni, mizez pe Dvs., dar, totodată, vă informez că și colegii mei, consilierii, vă vor asista în această privință, pentru discuții separate pe acest subiect. Eu sunt deschis pentru orice idee, acțiune, pe care o propuneți, care urmează să fie în beneficiul locuitorilor din Chișinău. Persoanele responsabile de ceea ce nemijlocit ține de administrarea și gestionarea în perioada rece – să fie mai precauți și cât mai rapizi în prezentarea planului de intervenție, la începutul săptămânii viitoare vom discuta – iarna e aproape și-mi doresc să nu ne ia prin surprindere și să acționăm rapid”, a spus edilul.

Totodată, Ion Ceban i-a îndemnat pe cei prezenți și a spus că va fi lansat un apel și către chișinăuieni. „Poate sâmbătă viitoare sau stabilim, să ieșim să facem capitala mai curată”, a subliniat el.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților