[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primele apartamente de serviciu pentru salvatori vor fi oferite în aprilie
19 Martie

La sediul IGSU a avut loc înmânarea contractelor semnate în cadrul Parteneriatului public privat și prezentarea Proiectului care va asigura angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cu apartamente de serviciu, transmite CURENTUL.

La eveniment a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan care a menționat despre faptul că această inițiativă este o premieră pentru Ministerul de Interne, iar acest proiect trebuie să fie un exemplu pentru alte colaborări în cadrul Parteneriatelor.

Astfel, în cadrul ședinței sa menționat despre faptul că, primele 7 apartamente vor fi oferite de Ziua Salvatorului la 5 aprilie, iar beneficiarii acestora se vor putea bucura de spații de locuit chiar începând cu luna aprilie.

Conform prevederilor Contractului de Parteneriat public privat, IGSU urmează să primească 54 de apartamente de serviciu cu 1 și 2 odăi și o sală de sport la parter. Conform proiectului, complexul locativ va fi ridicat pe strada Gh. Asachi 69/2 și urmează să fie dat în exploatare în anul 2019.

_MG_7771

_MG_7724

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților