[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primarul unei localități din raionul Edineț, de rând cu cu mai mulți consilieri locali, au aderat la Partidul Social Democrat European
11 Ianuarie

Primarul localității Hlinaia, raionul Edineț, Aliona Lombarschi, împreună cu un grup de consilieri locali și-a anunțat aderarea la echipa Partidului Social Democrat European (PSDE).

 „Cetățenii au nevoie de fapte concrete, nu de declarații goale, iar Partidului Social Democrat European le poate oferi ceea ce ei merită – un trai decent la ei acasă și încredere în ziua de mâine”, a spus primarul Aliona Lombarschi.

PSDE salută decizia noilor noștri colegi și vrem să îi asigurăm că în cadrul formațiunii noastre vor găsi tot sprijinul de care au nevoie pentru a implementa ideile și planurile pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comunitatea pe care o reprezintă.

PSDE rămâne deschis pentru toți aleșii locali de bună credință care vor să se alăture familiei noastre politice. La alegerile locale am demonstrat că suntem o forță și suntem siguri că împreună putem face multe lucruri frumoase pentru Republica Moldova și cetățenii ei.

Inapoi la arhiva noutaților