[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primarul Șor s-a întâlnit cu omologul său din Satul Mare, România: „la Orhei vor fi lansate noi proiecte!”
8 August

Primarul Ilan ŞOR a avut o întrevedere de lucru cu Primarul mun. Satul Mare din România, Gabor Kereskenyi, aflat în vizită oficială la Orhei, informează CURENTUL.

În cadrul întâlnirii, interlocutorii au efectuat un schimb de opinii pe marginea chestiunilor ce ţin de implementarea proiectelor investituţionale în infrastructura serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, pledând pentru intensificarea colaborării pe dimensiunea bilaterală între cele două municipii în domeniile administraţiei publice locale.

Totodată, Primarul Ilan ŞOR a comunicat omologului său despre proiectele de dezvoltare a oraşului Orhei, implementate în ultimii doi ani de zile, menţionând că o atenţie sporită a fost acordată domeniilor de infrastructură, sociale şi culturale a oraşului.

La rândul său, Primarul municipiului Satul Mare din România, Gabor Kereskenyi s-a pronunţat pentru sporirea cooperării între cele două municipii, salutând pozitiv reformele ambiţioase realizate de Ilan ŞOR, pentru dezvoltarea oraşului Orhei, reiterând toată deschiderea pentru efectuarea schimbului de experienţă în acest sens.

De asemenea, în cadrul discuţiilor, oficialii au pledat pentru valorificarea potenţialului de cooperare între municipiul Orhei şi Satul Mare în sectorul comercial-economic, al turismului şi cultural.

Mai mult, în cadrul întrevederii s-a luat decizia de înfrăţire a celor două municipii, eveniment care va avea loc în luna octombrie anului curent.

Inapoi la arhiva noutaților