[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primarul de Orhei mulțumește susținătorilor săi și explică de ce a decis să investească în Orhei
21 Septembrie

Primarul de Orhei, Ilan Șor, aflat în arest la domiciliu, a postat pe contul său de facebook un mesaj de mulțumire susținătorilor săi, care au fost prezenți la Judecătoria Buiucani, luni, 20 septembrie, informează Curentul.

„Vă mulțumesc din suflet pentru curajul și entuziasmul de care dați dovadă de fiecare dată când veniți să mă susțineți. Mă bucur nespus de mult că nu cedați presiunilor oamenilor care-i doresc rău țării noastre”, scrie Șor.

Edilul de Orhei afirmă că a colaborat și va continua să conlucreze cu organele de resort în cazul anchetei.

„Contez pe profesionalismul și echidistanța justiției, care trebuie să-și facă munca cu mult obiectivism. Sunt sigur că suntem tot mai aproape de etapa finală și cunoașterea adevărului de întreaga societate. Pentru că suntem în prag de alegeri prezidențiale vreau să-i mulțumesc aparte candidatului din popor desemnat la funcția de Președinte a Republicii Moldova, Inna Popenco, pentru susținere”, mai spune în postare Șor.

El este convins că, „realizările și transformările prin care a trecut orașul Orhei pot fi, și trebuie neapărat, extinse în întreaga țară”.

„Mulți se întreabă: ”De ce am ales să investesc în orașul Orhei?” Le răspund: scopul meu este să demonstrez clasei politice și tuturor cetățenilor că e posibil să transformăm țara noastră într-o țară prosperă cu o viață decentă pentru pensionari și un viitor sigur pentru copii noștri. Sunt sigur că va veni ziua când aceste cuvinte vor deveni realitate!”, afirmă acesta.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților