[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primarul de Bălți, chemat la Procuratură. Motivul!
21 Septembrie

Primarul de Bălți, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat în cadrul unei transmisiuni online pe Facebook că împotriva sa a fost intentat un dosar penal pe care el l-a numit drept „cel mai amuzant” din viața sa. Usatîi a spus că este învinut de falsificarea propriei semnături pe actele oficiale ale Primăriei Bălți, transmite CURENTUL.

„Am primit astăzi o chemare în judecată. Aceasta va fi cea mai „prikolinaya”, amuzantă și prostească cauză penală din toate pe care le-am avut în viață”, le-a spus Usatîi utilizatorilor de Facebook.

Primarul de Bălți spune că procurorilor „nu le plac” semnăturile de pe dispozițiile cu privire la deplasările de serviciu.

„Săptămâna trecută a avut loc ridicarea unor documente în Primăria din Bălți, în cadrul unui dosar penal cu privire la deplasările mele la Moscova, în ianuarie – februarie 2016. Nu le plac semnăturile de pe dispozițiile primarului cu privire la deplasările de serviciu. Și a fost deschisă o cauză penală precum că semnăturile nu corespund realității.

Anchetatorii mă cheamă pe 27 septembrie la ei. Vor lua decizia, îmi vor face cunoștință materialele. Eu deja sunt învinuit. Pentru ca toți să înțeleagă: Eu sunt învinuit că mi-am falsificat propria semnătură. Dacă semnătura mea ar fi falsificat-o cineva atunci trebuie să fie pedepsit. Dar atunci când am citit că sunt învinuit eu. Cum poate omul să-și falsifice propria semnătură? Este un nonsens”, a observat Usatîi.
Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților