[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primăria Orhei: „Ilan Șor a fost întâmpinat cu ovații de locuitorii orașului adunați la concert”
9 Noiembrie

De Ziua orașului Orhei, 8 noiembrie, care a fost sărbătorit cu mult fast de autoritățile locale, pe lângă programul cultural-artistic, a fost organizat și un grandios concert, cu participarea celor mai celebre vedete din țară, dar și de peste hotare, potrivit orhei.md.

Printre acestea se numără îndrăgita interpretă Nadeja Cepraga, care a încântat publicul din Moldova după 15 ani de absență. În scena de la „OrheiLand” au mai urcat trupe îndrăgite, cum ar fi „Noroc” cu Lidia Botezatu și Radu Dolgan, formația „Lume”, „Tharmis”, dar și legendarul artist din România Pepe și faimoșii „Fly Project”.

„La excepționalul concert, dedicat Hramului orașului, au fost prezente aproximativ 10 mii de persoane. De la eveniment nu a putut lipsi primarul municipiului Orhei, Ilan Șor, care a salutat publicul prezent și a discutat cu petrecăreții adunați la sărbătoare. În acest sens, orheienii au profitat de ocazie și l-au îmbrățișat pe edil, alături de care au realizat poze și i-au mulțumit pentru activitățile organizate de Ziua Orheiului. Alături de locuitorii urbei, Ilan Șor s-a bucurat de recitalul îndrăgitei interprete de muzică ușoară, Nadeja Cepraga, după care, împreună cu echipa Primăriei, au urcat în scenă pentru a veni cu un mesaj de felicitare în adresa celor prezenți. Ilan Șor a fost întâmpinat în scenă cu ovații și aplauze”, se spune în comunicat.

În mesajul rostit din scena ”OrheiLand”, primarul Ilan Șor a declarat că este mândru de faptul că în prezent, orașul Orhei este cel mai dezvoltat și frumos oraș din țară. Totodată, edilul a dat asigurări că Orheiul va continua dezvoltarea infrastructurală: „Vom trăi în Orhei mai bine decât în Europa”, a declarat din scenă primarul orașului. La finalul discursului său, Ilan Șor a venit cu un anunț pentru locuitorii orașului și anume faptul că de Ziua Orheiului, au fost lansate două posturi de televiziune, cu acoperire națională. Este vorba de „Televiziunea Centrală” și „Orhei TV”. „Acum, orașul Orhei se poate bucura cu două posturi TV, care dispun de acoperire națională și vor avea sediul în orașul nostru. Sunt noi realizări ale orașului de care ne mândrim, sunt televiziunile dumneavoastră. Noile canale vor funcționa, aici, în Orhei, pentru ca orașul nostru să crească. După alegeri, vă promit că în Orhei vom transfera și o parte din ministerele Guvernului. Și asta pentru că Orhei merită”, a concluzionat primarul Ilan Șor.

„În acest an, municipiul Orhei a marcat 464 de ani de la fondare. Ca de fiecare dată, în oraș a fost organizat un marș al orheienilor, care a adunat zeci de mii de participanți. Totodată, pe parcursul întregii zile, în cel mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” au fost organizate zeci de activități cultural-artistice, iar pentru copii au avut loc multe show-uri cu participarea celor mai îndrăgiți eroi din poveste, dar și un concert pe măsură. Nu au lipsit nici dinozaurii, care au fost atracția picilor veniți la sărbătoare. Seara, oaspeții au avut parte de un grandios concert, care a culminat cu un excepțional show de focuri de artificii”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților