[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primaria Orhei a restartat reparația străzilor. Ce proiecte sunt în desfășurare
18 Aprilie

Echipa partidului „ȘOR” continuă să renoveze infrastructura municipiului Orhei, îndeplinindu-și angajamentele asumate în fața cetățenilor. Trei străzi importante din cartierul Nistreana au intrat în reparație, lucrările fiind desfășurate în cadrul programului lansat de Ilan Șor.

Pe strada Zorilor va fi reparat un tronson cu o lungime de 450 de metri și o suprafață totală de 2250 de metri pătrați. Aici urmează să fie turnat un strat de asfalt de 6 cm, la fel ca pe strada Mateevici, unde va fi restaurat un tronson de 255 de metri, cu o suprafață totală de 1275 de metri pătrați.

Lungimea tronsonului de pe strada Teilor care va fi reparat va constitui 390 de metri, iar suprafața acestuia va fi de 1950 de metri pătrați.

Pe toată lungimea celor trei drumuri vor fi instalate borduri. Lucrările de reparație se desfășoară cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate, pentru a asigura durabilitatea noii infrastructuri din municipiu.

Primarul Orheiului, Tatiana Cociu, și-a reiterat angajamentul de a continua proiectele menite să îmbunătățească viața locuitorilor.

„Pentru noi siguranța în traficul rutier este foarte importantă, de aceea implementăm cu mare grijă proiectele de infrastructură în municipiul nostru. Se folosesc materiale de calitate superioară, pentru a evita formarea gropilor și surparea asfaltului în doar câțiva ani. Sunt bucuroasă că am reluat proiectele ambițioase de renovare a străzilor, care au fost lansate anterior de primarul nostru de onoare Ilan Șor, și ne angajăm să le ducem la bun sfârșit și în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Tatiana Cociu.

Locuitorii cartierului Nistreana sunt încântați de faptul că în scurt timp vor circula pe străzi complet renovate.

„Nimeni în afară de echipa lui Ilan Șor nu a făcut atâtea pentru localitatea noastră. Vedem cum municipiul se transformă pe zi ce trece într-un loc tot mai atractiv și mai bun pentru trai”, a spus o locuitoare.

„Anterior aceste drumuri erau împânzite de gropi. Acum, datorită Primăriei și echipei lui Ilan Șor, vom circula pe drumuri netede. Suntem încântați de aceste inițiative și ne dorim ca astfel de proiecte să continue”, a spus o altă locuitoare.

Amintim că Ilan Șor a anunțat că întreaga infrastructură a municipiului va fi renovată. În ultima perioadă, în localitate au trecut printr-o transformare radicală atât străzile importante, cât și cele secundare. De asemenea, au fost reparate numeroase curți de bloc și au fost restaurate clădiri publice, pentru a îmbunătăți aspectul orașului.

img_20240417_182309_979_2889327 img_20240417_182310_562_8166478 msg-817281179-723231_9815877

Inapoi la arhiva noutaților