[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primăria Orhei a dublat numărul de autospeciale de deszăpezire a drumurilor
21 Martie

În plină forță, municipalitatea din Orhei face față ninsorilor abundente din ultimele 48 ore. Astfel, la indicația Primarului de Orhei, Ilan Șor, a fost dublat numărul de autospeciale de deszăpezire, precum și numărul de muncitori, transmite CURENTUL.

În ultimele 48 ore, în orașul Orhei acționează pe străzile și curțile blocurilor, 21 de utilaje de deszăpezire cu lamă și au fost împrăștiate peste 200 de tone de material antiderapant.

Peste 60 de muncitori au lucrat în forță, iar drumurile de acces în curțile blocurilor au fost curățate în proporție de 95 la sută.

Au fost curățate și zonele adiacente instituțiilor publice – școli, grădinițe și spitale.

De asemenea, trotuarele municipiului a fost complet deszăpezite, aici a fost aruncat material antiderapant și clorură de calciu.

În oraș se circulă în regim normal de iarnă, iar în caz de necesitate primăria orașului este gata să intervină pentru o nouă rundă de curățare.

La nivel de municipiu nu sunt străzi închise. Transportul public circulă conform programului corespunzător. Instituțiile medicale și cele de învățământ funcționează în regim normal.

Ținem să atenționăm șoferii să respecte regimul de viteze în timpul deplasării și să acorde atenţie sporită circulaţiei pe timp de ninsoare.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților