[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primăria Chișinău lansează ruta turistică nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”!
18 Aprilie

Începând cu data de 20 Aprilie 2024, în fiecare zi de weekend, va fi organizată o nouă incursiune captivantă prin inima orașului Chişinău.

Ce te așteaptă pe noul traseu:

✅Teatrul Național „Mihai Eminescu”
✅Sala cu Orgă
✅Gara Feroviară
✅Monumentul „Trenul Durerii”
✅Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron”
✅Strada București
✅Casa lui Alexandru Plămădeală
✅Biserica Sfânta Teodora de la Sihla

Cu aproximativ 40 de obiective și locații, îți garantăm că fiecare moment va fi plin de surprize și învățăminte despre istoria și cultura Chișinăului. În plus, pe parcursul călătoriei veți fi însoțiti de selecții muzicale remarcabile, care includ piese ale artiștilor autohtoni.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

rută: ora 12:00 (audioghid în
l. rusă)
rută: ora 14:00 (audioghid în
l. engleză)
rută: ora 16:00 (audioghid în
l. română)

Startul – Arcul de Triumf
Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 de lei.

Amintim că Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” este un proiect dedicat sărbătoririi a 585 ani de la prima atestare documentară a localității Chișinău (anul 1436), care a început să călătorească pe străzile capitalei în fiecare weekend, începând cu 1 august 2021 și are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților importante, care au marcat evoluția neamului nostru.

Troleibuzul circulă doar în zilele de Weekend!

Inapoi la arhiva noutaților