[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primăria Capitalei „va controla” cine intră și iese din sediul Primăriei
26 Februarie

Primăria municipiului Chișinău va procura sistem de control al accesului, supraveghere video pe interior și control temperatură pentru sediul instituției, transmite CURENTUL.

Potrivit caietului de sarcini, Primăria va procura 14 camere video IP cube interioare cu triggere de alarmă: detecție de intruziune, de traversare a liniei, detecție mișcare, analiză dinamică, alarma de modificare, deconectare rețea, conflict de adrese IP, excepție de stocare.

De asemenea, vor fi procurate 2 camere video IP Bullet (de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare auto) cu rata procentuală minimă de precizie pentru captarea și recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare auto la nivel mondial.

În lot mai intră și o cameră termală, două comutatoare de rețea cu 10 porturi, 2 comutatoare de rețea cu 6 porturi, 7 controlere universale ACS cu suport pentru gestionarea a cel puțin două puncte de acces, 28 cititoare de carduri mifare, două terminale de acces cu control biometric cu recunoaștere facială, dar și 400 cartele de acces mifare printabile.

Valoarea estimată a achiziției este de 250 mii lei, fără TVA. Perioada de depunere a ofertelor este 1 – 4 martie curent.

Mai jos vedeți întreg lotul necesar:

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților