[ X ]
[ X ]
[ X ]
Prima naștere a fost de coșmar! Katy Black: Fac tot ce depinde de mine ca să nu se repete ceea ce a fost
23 Noiembrie

Vloggeriţa Katy Black e mămica unui băieţel de un an de zile – Eugen, iar în curând va deveni din nou mamă. Astfel, ea a vorbit despre dificultăţile din prima sarcină, dar şi că în acea perioadă era psihologic distrusă, informează CURENTUL.

„… Eu știam că voi naște natural. Dar nu eram pregătită de ceea ce avea să mi se întâmple. Țin minte că era seara, aproape ora 8. La Centrul Mamei și Copilului ferestrele erau așa de mari și te vedeai în ele ca în oglindă. Eu nășteam vis-a-vis de fereastră și când am văzut ca în oglindă cum m-am rupt, credeam că soțul meu o să ceară divorțul. M-am văzut atât de urâtă, de nepregătită psihologic față de această traumă. M-au întors pe spate, mi-au pus injecții și au început să mă coase. Operația a durat aproape două ore. Rupturile erau foarte mari. S-au rupt și organe. Eu țin minte cum stăteam culcată pe spate și pur și simplu îmi curgeau lacrimi pentru că nu știam ce va fi după. Eram psihologic distrusă”, a spus Katy, într-un interviu pentru nicadeinenco.wordpress.com.

Viitoarea mămică, pentru sursa menţionată, a mai spus că a depăşit acest moment datorită soţului ei, care i-a fost mereu alături: „El niciodată nu m-a lăsat singură cu copilul timp de 40 de zile cât mi-a recomandat medicul să nu mă ridic din pat. Respectiv, soțul se ocupa de copil, îl ridica, îl schimba. Eu doar îl alăptam în primele două luni”.

„În acea perioadă am privit foarte multe filme pentru că băiețelul dormea câte 18 ore pe zi și aveam mult timp. Acum am alte emoții. Nu am vorbit într-adevăr de mult despre asta. Și acum înțeleg că îmi aduc aminte în sens și în context bun despre această experiență”, a conchis Katy.

Vloggeriţa este în aşteptarea unui băieţel şi are frică ca situaţia să nu se mai repete. „Da, dar fac tot ce depinde de mine și ce mi-a prescris medicul ca să nu se repete ceea ce a fost. Sunt pregătită și pentru cezariană. Totul deja depinde de cât de mare va fi copilașul”, a conchis ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților