[ X ]
[ X ]
[ X ]
Prim-ministrul și Primarul Chișinăului, la discuții. Detalii!
18 Noiembrie

Prim-ministrul Ion Chicu a avut o întrevedere, la Guvern, cu Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, în cadrul ședinței au fost discutate probleme de ordin intern și extern, printre care: problema asigurării cu gaze naturale, pregătirea de sezonul rece, ordinea publică și altele.

„Asigurarea ordinii publice prezintă un interes sporit pentru noi. În plan general, obiectivul de bază este creșterea bunăstării, siguranței și calității vieții cetățenilor”, a declarat Chicu.

„În continuare, primarul general al capitalei, Ion Ceban i-a mulțumit șefului Cabinetului de miniștri pentru susținere și interesul sporit de a îmbunătăți dialogul între instituțiile statului”, se arată în același comunicat.

În final, se menționează că Prim-ministrul l-a asigurat pe primarul general despre intenția Guvernului de a susține eforturile primăriei Chișinău menite să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață și asigurarea bunăstării municipiului.

Mihaela Conovali

chicu ceban

Inapoi la arhiva noutaților