[ X ]
[ X ]
[ X ]
Previziunile Maiei Sandu pentru 2017: „Va fi un an…”
2 Februarie

Maia Sandu, Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), consideră că anul 2017 va fi unul calm, dar a admis că pot avea loc și mișcări neașteptate. Despre aceasta ea a vorbit în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, fiind solicitată să facă previziuni pentru 2017, transmite CURENTUL.

„Va fi un an nu calm. Spun aceasta nu doar din cauza lucrurilor care se pot întâmpla în Republica Moldova. Vedem ce se întâmplă în lume, vedem ce se întâmplă în regiune, este extrem de îngrijorător ce se întâmplă în România. Pentru noi lupta împotriva corupţiei în România a fost întotdeauna un exemplu şi un motiv de încurajare. Şi ne dorim foarte mult ca să nu existe derapaje în acest sens”, a spus ea.

Totuși, Maia Sandu admite că ar putea exista și surprize.

„Dar în Republica Moldova ne putem aştepta la orice, inclusiv la alegeri parlamentare anticipate, ne putem aştepta la promovarea din partea acestei guvernări a unor legi care sunt împotriva noastră şi care ar putea să aibă efecte nefaste enorme. Şi de aceea trebuie să fim gata pentru orice, să ne mobilizăm, să opunem rezistenţă, să fim uniţi, să nu ne lăsăm descurajaţi. Pentru că doar împreună vom putea să ducem această luptă până la sfârşit şi să scăpăm de aceste două forţe negative pentru ţară.”, a spus ea.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților