[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pretorul sectorului Râșcani explică cum va face față provocărilor
6 Februarie

Pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur, recent numit în funcție, este convins că va face față tuturor provocărilor, având suficientă experiență  în administrare. Despre aceasta el a vorbit într-un interviu acordat pentru www.tribuna.md, transmite CURENTUL.

„Dacă nu eram sigur că voi fi în stare să fac faţă responsabilităţilor ce derivă din această funcţie, nici nu aş fi acceptat-o. Probabil, faceţi aluzie la vârsta mea, dar vreau să vă asigur, cu riscul de a fi acuzat de lipsă de modestie, că am suficientă experienţă şi de administrare, şi în domeniul administraţiei publice locale, dar şi în alte domenii. Toate acestea, împreună cu dorinţa mea sinceră de a contribui la schimbarea stării de lucruri actuale, dar şi faptul că fac parte dintr-o echipă puternică, care a demonstrat prin acţiuni concrete de ce este în stare, îmi dă certitudinea că voi avea un mandat cu realizări frumoase”, spune Nicolae Balaur.

Întrebat cum vede sectorul Râșcani la final de manadat, Pretorul s-a arătat convins că aici vor fi mai puține probleme.

„Indiferent când va fi finalul mandatului meu – în 2019 sau şi mai târziu, cu siguranţă sectorul Râşcani va avea cu mult mai puţine  probleme decât are acum. Şi cred că e o afirmaţie pe care o pot extinde şi la nivelul întregii capitale. Or, ştiu nu din auzite cât de mult se munceşte pentru schimbarea la faţă a oraşului. În anii ce urmează, locuitorii capitalei se vor convinge că şi în sectorul Râşcani, şi în municipiul Chişinău, în general, lucrurile bune vor continua, iar cetăţenii vor fi beneficiarii direcţi ai acestor schimbări în bine”, a precizat el.

Cristina Pendea
Inapoi la arhiva noutaților