[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele țării a solicitat responsabililor toată informația privind deflagrația produsă într-un bloc de locuit din Capitală
7 Octombrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat serviciilor operative întreaga informația cu privire la circumstanțele exploziei ce a avut loc pe bulevardul Moscovei din capitală, informează CURENTUL.

„Am solicitat tuturor serviciilor operative întreaga informaţie despre circumstanţele şi consecințele exploziei ce s-a produs în blocul de locuit nr. 11/5, de pe bulevardul Moscovei. Potrivit informaţiilor preliminare, au decedat trei persoane, inclusiv un copil; şapte persoane, inclusiv un pompier, au fost rănite”, a declarat el.

În același timp, Dodon a comunicat despre susținerea rudelor persoanelor decedate. „Exprim sincere condoleanţe rudelor persoanelor decedate. Sînt dispus să ofer sprijin, inclusiv material, tuturor familiilor care au avut de suferit, în special celor care au rămas fără locuinţe. Este foarte important să nu admitem ca oamenii să rămînă în stradă în perioada rece a anului. Am dispus Administrației Preşedintelui să colecteze toate informaţiile despre familiile sinistrate pentru a le oferi ajutorul necesar în cel mai scurt timp”, a conchis el.

De menționat că, într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din mun. Chișinău, ieri seara, a avut loc o deflagrație. Potrivit datelor preliminare în urma exploziei au decedat 3 persoane.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților