[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii
14 Iunie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în țara noastră, Dereck J. Hogan, informează CURENTUL.

„Referindu-ne la situația politică internă din Republica Moldova, am fost unanimi în opinia privind necesitatea menținerii stabilității în țara noastră. În context, am subliniat că marșul planificat pentru ziua de 16 iunie, în susținerea noii guvernări legitime, poartă un caracter exclusiv pașnic”, se menționează într-o postare a șefului statului, pe Facebook.

În același timp, Dodon a scris și alte detalii din cadrul discuției. „De asemenea, am subliniat că Administrația Președintelui este în contact permanent cu noua majoritate parlamentară constituită din fracțiunile PSRM și ACUM, precum și cu Guvernul Maiei Sandu. Prin eforturi comune, vom asigura transmiterea pașnică a puterii, întru binele poporului din țara noastră, precum și vom păstra relațiile reciproc avantajoase cu partenerii externi ai RM”; a conchis Dodon.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților