[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele PSRM: „Astăzi „Edinaia Rossia” urmărește o politică internațională înțeleaptă”
1 Decembrie

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Partidului „Edinaia Rossia”, șeful Guvernului Federației Ruse, Dmitri Medvedev, cu ocazia celei de-a 16-a aniversări de la înființarea partidului, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, Zinaida Greceanîi și-a exprimat recunoștința față de conducerea Partidului „Edinaia Rossia” pentru cooperarea cu PSRM, care a început în acest an.

„Partidul „Edinaia Rossia” pe parcursul dezvoltării sale a demonstrat că este un partid cu adevărat popular, un exponent al intereselor și forța motrice a întregii societăți rusești. Datorită muncii active a partidului „Edinaia Rossia”, Federația Rusă a devenit unul dintre liderii mondiali în domeniul industriei, agriculturii, comerțului internațional, tehnologiei avansate, științei și culturii. Rusia a devenit un exemplu inspirator pentru multe țări din lume, care sunt gata să repete calea de modernizare și transformare. Astăzi, „Edinaia Rossia” urmărește o politică internațională înțeleaptă, jucând un rol important de stabilizare în multe regiuni ale lumii”, se menționează în mesaj.

Președintele PSRM a dorit succes Partidului „Edinaia Rossia”, inclusiv în pregătirea alegerilor Președintelui Federației Ruse, ce vor avea loc în 2018. „Ne bazăm pe consolidarea și extinderea în continuare a cooperării dintre partidele noastre și fracțiunile parlamentare”, se mai menționează în mesaj.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților