[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele PSDE, la întrevederea cu ambasadorul SUA: Avem nevoie de o stângă europeană pentru a asigura parcursul european al țării
13 Decembrie

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA la Chișinău, E. S. Kent D. Logsdon.

Interlocutorii au discutat despre rezultatele alegerilor locale generale, situația social-politică din Republica Moldova și prioritățile de viitor ale Partidului Social Democrat European. În context, Ion Sula s-a referit la eforturile privind consolidarea unui pol social-democrat european de stânga în țara noastră. „Avem nevoie de o stângă europeană în Republica Moldova pentru a asigura parcursul european al țării și promovarea valorilor social-democrate, axate pe bunăstarea oamenilor.”

Liderul social-democrat a reiterat că viitorul Republicii Moldova este în marea familie europeană, iar PSDE va contribui în continuare la promovarea dezideratului european al țării.

La finalul discuțiilor, președintele PSDE a exprimat gratitudine pentru asistența oferită de SUA țării noastre în reformarea justiției pentru consolidarea statului de drept și a democrației.

Părțile au convenit să continue dialogul bilateral în chestiuni de interes reciproc. La întrevedere a participat și vicepreședintele PSDE pentru cooperare internațională, Eremei Priseajnuc.

Inapoi la arhiva noutaților