[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele PSDE, Ion Sula, a discutat despre situația social-politică cu șeful Misiunii USAID în R. Moldova, Jeff Bryan
16 Ianuarie

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, a avut o întrevedere cu șeful Misiunii Agenției SUA pentru Dezvoltare (USAID) în Republica Moldova, Jeff Bryan.

 Părțile au discutat despre situația social-politică din R. Moldova, parcursul european al țării și planurile de viitor ale PSDE.

 Liderul social-democrat a informat despre rezultatele alegerilor locale generale și eforturile PSDE pentru crearea coalițiilor proeuropene în raioane, pentru asigurarea vectorului european al țării.

 Ion Sula a reiterat adeziunea fermă a formațiunii pe care o conduce față de valorile europene și occidentale și determinarea de a contribui pe toate căile la realizarea dezideratului european al Republicii Moldova.

 Președintele PSDE a mulțumit pentru susținerea constantă pe care poporul american o acordă, prin intermediul proiectelor USAID, țării noastre și cetățenilor săi. În mod special au fost menționate proiectele în vederea sporirii rezilienței economice, dezvoltării rurale și a domeniului agricol, coeziunii sociale și de suport în reformarea sectorului justiției și combaterii corupției.

 La întrevedere au mai participat vicepreședintele PSDE pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc, și Roman Purici, Director Adjunct, Oficiul Democrație și Bună Guvernare, USAID Moldova.

Inapoi la arhiva noutaților