[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Platformei DA pregătește unele inițiative legislative pentru a simplifica procedurile pentru referendum. Detalii!
2 Mai
Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a anunțat că, pregătește mai multe inițiative legislative ce vizează referendumurile, informează CURENTUL.
„Iată spre exemplu pregătesc acum mai multe ințiative legislative pentru a simplifica procedurile pentru referendum, ca ori de câte ori există o problemă de interes public, național, societatea noastră să aibă posibilitataea să apeleze și la acest mijloc – referendumul”, a spus Năstase, în cadrul emisiunii „В центре внимания” de la Publika TV.
Totodată, referindu-se la eventuale alegeri parlamentare anticipate, Andrei Năstase a spus că nu-i este frică de ele.
Fiind întrebat cât de necesare sunt alegerile anticipate pentru țară, Andrei Năstase a spus că oamenii suferă. „Dvs credeți că ceea ce face guvernarea asta este benefic pentru țară? Oamenii suferă. La modul serios, eu am fost prin sate, în orașe, pe la spitale, este o catastrofă. Alegerile anticipate ar aduce, în viziunea mea, un altfel de Guvern, o altă clasă politică în Parlamentul RM. Ce avem astăzi? Avem un Parlament croit după voința în mare parte a lui Plahotniuc. Alegerile precedente s-au desfășurat într-un calvar cu resurse administrative  implicate, fake news, propagandă, bătăi”, a mai spus Năstase.
Andriana Cheptine 
Inapoi la arhiva noutaților