[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Parlamentului a avut o întrevedere de rămas bun și ambasadoarea Estoniei: „Mizăm ca Republica Moldova să fie în continuare prioritară pe agendă”
21 Iulie

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadoarea Estoniei în Republica Moldova cu sediul la București, Ingrid Kressel Vinciguerra.

Oficialii au discutat despre situația internă și agenda parlamentară, dar și despre contribuția Estoniei în procesul de obținere a statutului de țară candidată la UE pentru Republica Moldova. „Experiența statelor UE este importantă pentru noi, iar Estonia ne poate ajuta cu expertiză pe digitalizarea serviciilor publice și nu doar”, a menționat șeful legislativului.

În cadrul întrevederii au fost abordate și progresele pe care le-a realizat Republica Moldova în implementarea recomandărilor formulate de către Comisia Europeană.

Președintele Parlamentului i-a urat succes ambasadoarei Ingrid Kressel Vinciguerra în noua sa funcție de directoare a Centrului Estonian pentru Dezvoltare Internațională. „Mizăm ca Republica Moldova să fie în continuare prioritară pe agendă”.

Inapoi la arhiva noutaților