[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele, la Primăria capitalei: S-a acumulat un număr foarte mare de probleme, soluționarea cărora necesită timp și „injectări” financiare
26 Februarie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu primarul capitalei, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu membrii fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că a adus mulțumiri pentru această invitație, menționând importanța efectuării unui schimb de opinii vizavi de cele mai stringente probleme cu care se confruntă capitala țării noastre.

„Am discutat despre realizarea proiectelor de reparație a drumurilor, înnoirea parcului de transport public, amenajarea scuarurilor și parcurilor, terenurilor de sport și a celor pentru copii, gospodăriilor locativ-comunale ș.a. Am subliniat faptul că în oraș s-a acumulat un număr foarte mare de probleme, soluționarea cărora necesită timp, eforturi și „injectări” financiare. În acest context, i-am îndemnat pe consilierii municipali să-și consolideze eforturile pentru atingerea obiectivelor propuse. Amintesc că recent s-au împlinit 100 de zile de când Ion Ceban se află în funcția de primar, candidat pe care l-am susținut deschis în campania electorală din toamna anului 2019”, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților