[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele, la discuții cu conducătorii asociațiilor din turism și HoReCa: „Pentru restabilirea ramurii, va fi nevoie de mult timp și eforturi”
29 Aprilie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a convocat, astăzi, o întrevedere de lucru cu conducătorii asociațiilor din domeniul turismului și HoReCa (hoteluri, restaurante, catering), informează CURENTUL.

„Așa cum am promis anterior, invit reprezentanții fiecărui sector al economiei naționale pentru a discuta în detaliu situația ce ține de criza provocată de pandemie și pentru a identifica soluții de depășire a consecințelor acesteia. În special ne-am referit la faptul că turismul și afacerile din domeniul hotelurilor și al restaurantelor interacționează strâns și au fost afectate cel mai mult de pandemie, acest lucru fiind atestat nu doar în Republica Moldova, dar și în majoritatea țărilor, care se confruntă cu epidemia de coronavirus. Totodată, am menționat că pentru restabilirea ramurii, va fi nevoie de mult timp și eforturi, chiar și după expirarea termenului stării de urgență. Am fost unanimi în opinia că statul trebuie să acorde sprijinul necesar în vederea minimizării consecințelor acestei crize”, a scris Dodon, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților