[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele FTM, Ceslav Ciuhrii, participă la Adunarea Generală Anuală ITF 2018
15 August

Președintele Federației de Tenis din Republica Moldova, Ceslav Ciuhrii, participă în perioada 13 – 16 august la Adunarea Generală Anuală a Federației Internaționale de Tenis „ITF Annual General Meeting (AGM)”, ediția 2018, care se desfășoară în Orlando, Florida (SUA), transmite CURENTUL.

În cadrul Conferinței cu genericul „Transmiterea tenisului către viitoarele generații”, cei doi oficiali participă la o serie de workshop-uri, întâlniri oficiale și discuții despre strategiile și prioritățile privind dezvoltarea tenisului de câmp atât la nivel local, cât și internațional.

Evenimentul organizat de Federația Internațională de Tenis este o excelentă ocazie pentru națiunile membre, printre care și Federația de Tenis din Republica Moldova, să prezinte gradul de dezvoltare a tenisului local, să stabilească eventuale parteneriate și strategii de dezvoltare a tenisului și nu în ultimul rând, să facă un schimb de experiență între națiuni.

ITF AGM adună anual delegați din toate națiunile membre ale Federației Internaționale de Tenis. În anul 2017, evenimentul a avut loc în perioada 1 – 4 august, având un număr record de națiuni participante – 116 state.

viber imagedhtgkyui viber image96rggfehr

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților