[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Federației de Biatlon din Moldova, Dmitri Torner și Secretarul general al IBU, Max Cobb au convenit asuprta cooperării în domeniul reformelor
19 Septembrie

 La cel de-al XIV-lea Congres ordinar al Uniunii Internaționale de Biatlon (IBU), șeful delegației Republicii Moldova, președintele Federației Naționale de Biatlon, Dmitri Torner, a purtat discuții cu Max Cobb, noul Secretar general al Uniunii. Subiectul întâlnirii l-au constituit reformele pe care domnul Cobb intenționează să înceapă implementarea în viitorul apropiat – sponsorizare, organizare de emisiuni digitale și de televiziune, precum și întărirea politicii anti-doping.

„Membrii federațiilor naționale de biatlon au văzut direct impactul reformelor pe care le-a efectuat dl. Cobb în funcția sa anterioară de membru al Comitetului Executiv al IBU. În perioada de restricții de carantină, când prezența fanilor la competiții a fost limitată sau complet limitată, IBU a reușit să creeze efectul de prezență în tribune pentru fanii de biatlon din întreaga lume datorită numărului mare de emisiuni”, a spus Dmitri Torner.

Potrivit lui, un mare merit în acest sens îi aparține doar lui Max Cobb. Noul secretar general al IBU, la rândul său, s-a exprimat în favoarea întăririi implicării Federației de Biatlon din Moldova în procesul de reformare și modernizare a sportului de biatlon.

Reamintim că Max Cobb a fost ales în postul său în august a acestui an și va începe să-și îndeplinească atribuțiile la începutul lunii octombrie.

307197610_1462934240878869_7936515788342655095_n

Inapoi la arhiva noutaților