[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Dodon, la ședința Consiliului Republican al PSRM: „Avem șansa ca, în mod democratic, să schimbăm situația în țară”
26 Decembrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost invitat de către liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, pentru a participa la ședința Consiliului Republican al PSRM, dar și să fie cap de listă la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, transmite CURENTUL.

Președintele Igor Dodon a menționat că, din 2009, PSRM a reușit să creeze o echipă unică și alternativă pentru toate forțele politice existente – atât pe dreapta, cât și pe stânga.

„Din 2009 încoace Republica Moldova trece printr-o perioadă de dezastru economic, social și politic. În 2019 se împlinesc 10 ani de când partidele de dreapta și centru se uneau împotriva partidelor de stânga. Tot timpul, PDM, liberal democrații și alții își unificau forțele împotriva noastră. Această echipă, PSRM, luptă în opoziție împotriva guvernării. Am reușit multe, acum suntem cu toții în fața luptei decisive – o luptă împotriva euro-unioniștilor, care de 9 ani sunt la guvernare. Absolut toți cetățenii Republicii Moldova sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în țară. Avem șansa ca, în mod democratic, să schimbăm situația în țară. De 2 ani de zile, în calitate de Președinte, fac tot posibilul să ținem față acestei guvernări. S-au făcut multe lucruri, avem mult mai multe lucruri pentru cetățeni, pe care trebuie să le facem. Dacă vreți să avem rezultate mai bune, să alegem o echipă cu care Președintele va putea lucra. Mulțumesc doamnei Greceanîi pentru invitația la acest eveniment și de a fi cap de listă a PSRM. Pentru mine este o onoare. Noi, împreună cu Dvs., am creat această forță politică. La 24 ianuarie vom lua o decizie cum este mai bine de participat pentru a obține rezultate”, a spus Igor Dodon.

La rândul său, liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, a menționat că alegerile din această campanie vor fi dificile, dar echipa PSRM este una consolidată. „Mulțumesc domnului Președinte care a renăscut acest partid. A demonstrat că mai poate cineva să creeze un partid politic atât de puternic, cu organizații teritoriale în fiecare localitate. Ne-a reușit pentru că am discutat cu oamenii, am fost alături de cetățenii care ne-au crezut în 2014 și 2016 la prezidențiale. Avem încă mult de muncit. Alegerile vor fi destul de complicate, dar nu uitați: noi, cu toții, pe liste de partid și circumscripții, suntem candidați PSRM și cu toții mergem sub simbolica steluței. Echipa noastră este mai consolidată ca niciodată și dispusă spre victorie”, a spus Zinaida Greceanîi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților