[ X ]
[ X ]
Președintele Dodon, la discuții cu Ambasadorul Vasnețov
18 Iunie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut, astăzi, o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că a adresat mulțumiri Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak și Ministerului Afacerilor Externe al FR pentru recunoașterea noii guvernări legitime a Moldovei și pentru susținerea eforturilor noastre întru menținerea stabilității în țară.

„Consider că, susținerea comună oferită de Rusia, Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii noii guvernări a RM este un caz excepțional, care creează posibilități foarte mari astfel ca, prin eforturi comune, să îmbunătățim viața cetățenilor Republicii Moldova. De asemenea, am discutat și un spectru larg de subiecte cu privire la relațiile de cooperare bilaterale și am fost unanimi în opinia privind necesitatea reluării urgente a activității depline a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperarea comercial-economică. În context, am menționat importanța întrevederilor de lucru cu Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitrii Medvedev, și cu vicepremierul Dmitrii Kozak, preconizate în data de 21 iunie, la Minsk”, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților