[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare: „Pentru atragerea investițiilor avem nevoie de stabilitate”
15 Februarie

Președintele Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare, Marin Ciobanu, și-a exprimat opinia referitor la evoluțiile social-politice din Republica Moldova în 2016, informează CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, Ciobanu a declarat că, grație actualului Guvern, lucrurile au evoluat spre bine în 2016.

„Avem un acord semnat cu fondul Monetar Internațional, Agenția Morris a menționat că situația în RM a trecut de la „negativ” la „stabil”, Comisia Europeană a anunțat un program de asistență macrofinanciară. De asemenea, au fost făcuți pași importanți în reducerea birocrației”, a enumerat el.

Marin Ciobanu, în calitate de fost manager al Zonei Economice Libere Bălți, a menționat că e foarte important faptul că problemele care existau la ZEL Bălți în 2015 – anul trecut au fost rezolvate.

Totodată, potrivit lui, mediul de afaceri a devenit mai atractiv.

„Investițiile nu vor veni într-o țară instabilă și fără reguli clare. Avem nevoie, deci, de stabilitate”, a subliniat președintele Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților