[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele a convocat ședință referitor la facturile pentru energia termică: „Nu este clar de ce oamenii trebuie să plătească mai mult”
18 Februarie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că, în urma sutelor de mesaje ale locuitorilor municipiului Chișinău, care și-au exprimat nemulțumirea vizavi de faptul că au primit facturi cu prețuri majorate pentru încălzire pentru luna ianuarie, a convocat astăzi, la Președinție, o ședință de lucru cu factori de decizie de la „Termoelectrica”, Primăria mun. Chișinău și „Moldova-Gaz”, pentru a clarifica situația, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, în cazul în care în luna trecută s-au înregistrat temperaturi înalte, iar prețul la gazele naturale nu s-a majorat, nu este clar de ce oamenii trebuie să plătească mai mult pentru energia termică.

„Am cerut efectuarea unei analize profunde a situației ce s-a creat. Am primit asigurări că factura pentru februarie o să fie cu 25-30 % mai mică comparativ cu cea a anului trecut și cu cea a lunii precedente. Am atenționat că în caz contrar vom recurge la demiterea conducerii „Termoelectrica””, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților